Ring oss på +47 91 61 62 15|per@stabstrategi.no

Om Per Stabell

Om Per Stabell2018-11-29T16:07:21+01:00

Litt om hvorfor jeg fortsatt er aktiv og litt om meg:

Etter mange givende år i spennende jobber som befal, hotell- og reiselivsmann, fisker, pedagog, kursleverandør, lederutvikler, mentor, organisasjonspedagog, IA rådgiver, styreleder og saksbehandler i NAV; har jeg blitt arbeidende pensjonist.

Det betyr at jeg går på jobb hver dag som rådgiver for å kunne dele av min erfaring og kompetanse fra en utrolig bredde av utfordringer gjennom møter med mange flotte mennesker fra hele verden.

For meg er fortsettelsen  en ny begynnelse; fordi det også innebærer å oppdatere meg på fag, lære nye ting og levere tjenester innenfor og utenfor min gamle kompetanse. Sist har jeg opparbeidet meg kompetanse innen ny Personopplysningslov/GDPR og tilbyr praktisk hjelp til bedrifter som ønsker å kvalitetssikre håndteringen av personopplysninger i tråd med loven.

Den som ønsker å forbedre verden kan med hell starte i sentrum og begynne med seg selv. – Piet Hein

I desember 2017 ble jeg tatt opp som Senior Business Partner i Advance Business Partner AS og har fått mange flotte kolleger med masse erfaring og kompetanse innen ledelse og virksomhetsutvikling.

Du vil finne at jeg er opptatt av samfunnsspørsmål, livssyn og verdier på den ene side og lederskap, organisasjon, styrearbeid og personlig lederskap på den annen.

Under menyen Aktuelt vil du finne aktuelle saker i nyhetsbildet, tanker og hendelser, hentet fra eget liv og egne refleksjoner. Noe vil være bearbeiding av stoff fra andre kilder. Jeg er opptatt av symboler, sitater og visdomsord og håper jeg kan vise dem her. Kanskje alt dette vil gjøre deg litt nysgjerrig slik at du vil følge meg mer systematisk. (Kanskje det blir bok en dag?)

Litt om Per Stabell:

Glad i mennesker. Har empati uten å være naiv.
Har som mål å kunne fortsette å dele erfaring og kompetanse fra en utrolig bredde av utfordringer gjennom møter med mange flotte mennesker fra hele verden. Kjent for å gjennomføre strukturerte og gode veiledningssamtaler og prosesser. Utgangspunktet er alltid en status og analyse av behov, ressurser og ståsted som følges opp med forslag til konkrete tiltak.

Litt fra min  verktøykasse:

tools, toolbox, icon

Leder- og medarbeiderutvikling og lederstøtte, organisasjonsutvikling, personlige samtaler, veiledning, foredrag, kick-off, kartlegging, seminarer, prosess, prosjekt. Fra 2018 tilbyr jeg også praktisk GDPR og opplegg for Internkontroll/HMS,

Bred formell bakgrunn:

Veiledning, organisasjonsutvikling. faglærer i grunnskolen, adjunkt i videregående skole, hotell og reiseliv, Forsvaret.

Omfattende arbeidserfaring:

  • Mentor for ledere og medarbeidere.
  • Rådgiver i inkluderende arbeidsliv og i NAV.
  • Veileder for innvandrere.
  • Undervisningserfaring fra grunnskole, videregående skole og høgskole.
  • Sosialpedagogisk rådgiver, rådgiver i offentlig forvaltning.
  • Hotell og reiseliv, nasjonalt og internasjonalt.
  • Mangeårig styreleder i arbeidsmarkedsbedrift, privat grunnskole og revisjonsselskap (IKS).

Har utviklet og gjennomført kurs, prosesser og veiledning over mange år i bla. intern-veiledning, lederutvikling, personalutvikling, skoleutvikling og organisasjonsutvikling i privat- og offentlig sektor. jobbsøk, salg,  etablering, konfliktarbeid, rekruttering av ledere, reaktivisering av uføre,

 

Mitt fokus er dine og virksomhetens ubrukte muligheter og ressurser:

lens, camera lens, focus

Uansett hvilken rolle du har eller hvilken sammenheng det er, så møter du, teamet og organisasjonen daglig forventninger og krav om produktivitet og samarbeid. Ledere og medarbeidere har også i perioder utfordringer på det personlige plan som kan føre til unødige utfordringer på jobben. Derfor er fortrolige samtaler med en ekstern veileder er ofte en god løsning.

 Virksomheter og individer  har behov for tid og rom for påfyll og refleksjon.

Ta kontakt for en uforpliktende kaffeprat. Har du behov så finner du fort ut om jeg vil kan bidra; alene eller sammen med andre.