man and boy, father and son, parenting

Pixabay

Trenger du virkelig noen gode grunner til at du som leder eller mellomleder bør benytte en samtalepartner?

Her er tre gode grunner til å benytte en erfaren samtalepartner/mentor:

  1. Få råd og veiledning fra noen som har vært der før: En erfaren samtalepartner/mentor kan gi deg verdifulle råd og veiledning basert på egne erfaringer. De kan hjelpe deg med å unngå fallgruver og gi deg innsikt i hva som fungerer og hva som ikke fungerer.
  2. Få støtte og motivasjon: En samtalepartner/mentor kan gi deg støtte og motivasjon når du trenger det mest. En samtalepartner/mentor kan hjelpe deg med å holde fokus på målene dine og oppmuntre deg når du møter utfordringer.
  3. Bygg nettverk: En samtalepartner/mentor kan også hjelpe deg med å bygge nettverk og koble deg til andre mennesker som kan hjelpe deg med å nå dine mål. Dette nettverket kan være uvurderlig når du søker jobber eller prøver å utvide virksomheten din.Jeg har lang og bred erfaring fra privat og offentlig sektor med gode verktøy. Har fortsatt noe ledig kapasitet i høst.
    Ta kontakt for en uforpliktende bli kjent-samtale. Jeg jobber fra Arendal, besøker deg innen en rimelig avstand, men har erfaring for at det fungere godt også på digitale medier.
    Du finner mer på Linkedin og på https://stabstrategi.no.
  4. Mail:pestabel@gmail.com, mobil/sms: 91616215