Ring oss på +47 91 61 62 15|per@stabstrategi.no

Hvorfor være en arbeidende pensjonist

Hvorfor være en arbeidende pensjonist

Jeg jobber på «overtid» og planlegger å fortsette enda noen år. Fordi jeg ønsker å dele kompetanse, de gode historier og metoder jeg har tilegnet meg over år. Når jeg ikke er ute på oppdrag går jeg på kontoret hver dag i et allsidig og godt fellesskap i Bankgården i Arendal! Her henter jeg energi til å skrive foredrag, forbereder oppgaver ute hos mine oppdragsgivere, oppdaterer meg faglig eller utvider min horisont.

Jeg lærer noe nytt hver eneste dag. Det skyldes sikkert at jeg er generelt nysgjerrig

By |2017-11-19T08:26:07+01:00november 19th, 2017|forbedringsarbeid|0 Comments

Leave A Comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.