Er du uten jobb , ønsker, må bytte jobb eller vurderer en ny karriere?

Kan du se for deg din CV som noe mer enn en summarisk oppramsing av din erfaring og utdanning, og ditt søknadsbrev som en kortfattet, men velformulert beskrivelse av dine motiv for å søke en jobb du virkelig ønsker og hvorfor du er den rette for jobben? Da øker virkelig sjansen for å komme til intervju; det verdige formålet for jobbsøknaden. Når du så kommer til intervju blir utfordringen å bekrefte at bildet av deg stemmer.

Investering i en personlig tilpasset veiledning kan hindre deg i å sitte fast i egne tanker eller hindre at tankene bare går i sirkel? Du kan selvsagt risikere å måtte tenke nytt om jobbsøkerprosessen og retning, innhold, høyde, mål og ambisjoner?

Ta kontakt, så  drøfter vi om jeg kan gi deg den motstanden du trenger. Noe avhengig av dine utfordringer er 6-8 timer ofte tilstrekkelig til å lykkes.

Det er 30 år siden jeg første gang veiledet jobbsøkere som gruppe og individuelt i prosessen. Det har blitt mange siden. Jeg er på Sørlandet, men avstander er til for å overkommes.

Du finner mer om meg og mine tanker om jobbsøking, og mye annet, under innlegg på min profil på LinkedIn og på https://stabstrategi.no

Kumbel (Piet Hein) hevdet i et av sine Gruk at den som ønsker å forandre verden med hell kan starte i dens sentrum og begynne med seg selv!