Når noen må slutte:

Usikkerhet, sorg, sinne og oppgitthet preger de fleste når de får en oppsigelse. Myter om alle typer elendighet vil fylle hodene, men du kan redusere noe av effekten ved å tilby ekstern hjelp til jobbsøkeprosessen.

Det er fortsatt lettere å få ny jobb mens du fortsatt er i jobb. Formålet er å styrke den enkeltes muligheter til forkorte tiden mellom jobber gjennom bistand til å bedre innsikt i hvordan arbeidsmarkedet fungerer og kilder til ledige stillinger. Jobbsøking forutsetter  en realistisk forståelse av egen kompetanse og muligheter. Hvordan sette opp en tillitvekkende CV og svare på ønsker og forventninger i en utlysning for å bli attraktiv nok til å komme til intervju, og sist, men ikke minst kunne komme godt forberedt til intervjuet og oppfølging fram til jobb.

detective, searching, man

Som ansvarlig arbeidsgiver  bør du kunne tilby tilby en erfaren og dyktig veileder i denne jobbsøkerprosessen i oppsigelsestiden.  Da viser du respekt og omsorg for den enkelte, og kan endre en negativ opplevelse til noe positivt. Velger du tjenester fra oss kan vi  love relevant veiledning og oppfølging. Vi har god erfaring med bistand via nett og telefon.

businesswoman, business, puzzle

En uforpliktende kaffeprat kan hurtig avklare om du vil velge bistand fra oss. En digital prat uten kaffe går også bra.