Ledere er ikke profeter med magiske evner –  de er, til vanlig, alminnelige mennesker med  evnen til å la seg inspirere av andre og tenke i nye baner.   Ledere er ikke kjølige, reserverte og analytiske – de snakker med følelser om utfordringer, inspirasjon, glede, omsorg og vennlighet – ja til og med om kjærlighet.

shield, saying, wisdom

Pixabay

Men vi, vanlige medarbeidere, tror ikke på så mye lenger – tilliten til omgivelsene er synkende – kanskje sterkt synkende. Lojaliteten overfor det etablerte og det etablertes lojalitet overfor oss synker. Vi er lite villige til å kjempe for noe lenger – vi velger heller å bytte det ut med noe annet. Kynikerne ( de som ikke tror på noe) ønsker ikke å endre eller forbedre noe. Hvordan lede og mobilisere andre i en slik situasjon?

face, head, spirit

Pixabay

Nesten alle kan bli ledere. Det er jo på den måten du  kan få fram det beste i deg selv og andre. Men få er naturlige gode ledere og de fleste må lære det. Frigjør du lederen i et alminnelig menneske er det utrolig hva som kan skje! Det er fullt mulig for alle å lære lederskap – ved å følge noen enkle prinsipper. Når det er mulig å bli en bedre leder –  finnes det selvsagt også noen gode metoder. Jeg deler gjerne min erfaring og kunnskap med deg som enkeltindivid eller gruppe. Ta kontakt for en uforpliktende samtale i dag for å stå bedre rustet til høstens utfordringer som leder.

article, background, broadsheet

Pixabay

Jeg har publisert flere artikler på medium.com og Linkedin, holdt foredrag og seminarer omkring ‘Fem prinsipper for godt lederskap’. Jeg deler gjerne mer fra dette materialet med deg, du kan ta direkte kontakt eller registrere noen data og dine ønsker her  http://eepurl. com/dyew95 . På vår hjemmeside kan du forøvrig lese mer. Her finner du også vår personvernerklæring.

Vil selvsagt sette pris på  om du liker, kommenterer og deler med ditt nettverk. Det kan jo treffe andre med behov eller ønsker mer om bedre  lederskap. Takk.